“Ik ben een luisterend oor voor iedereen maar heb zelf niemand om mee te praten”. “Ik weet niet wie ik ben”. “Ik weet niet wat ik wil”. Herkenbaar?

Heb je jezelf net herkend in bovenstaande zinnen? Je bent niet alleen. Veel mensen zijn de link met zichzelf kwijt. Ze worden geleefd of leven voor anderen. En wie ze zelf zijn en wat ze willen? Geen idee. Ze voelen zich onbegrepen en begrijpen zichzelf niet. Hopeloos op zoek naar een luisterend oor, een beetje steun, een beetje begrip.

Verloren in de meningen van anderen, denken ze dat er iets mis is met hen. Heb ik je nu perfect beschreven? Dan heb ik goed nieuws voor jou. Je kan veranderen! We hebben ze allemaal: de geconditioneerde waarden en normen die we vroeger hebben geleerd van onze omgeving en die ons gemaakt hebben tot de volwassene die we nu zijn. We waren brave kinderen en namen alles wat de “grote mensen” ons voorhielden voor waarheid. En we zijn geworden wat “zij” wilden.

Maar het knaagt. “Wil ik dit wel?” “Is dit echt mijn keuze?” “Wil ik dit doen?” “Kan het ook anders?” Je begint je hele leven in vraag te stellen. Je voelt de grond onder je voeten wegzakken. En je belandt in een burn-out of een depressie. Laat het zover niet komen. Neem je leven terug in handen. Vind het antwoord in jezelf. Maak bewust de keuzes die jou gelukkig maken. Heb je hulp nodig? Vraag het. Er zijn verschillende zelfhulp boeken geschreven. Er is er vast wel eentje die perfect bij je past. Ben je geen lezer of heb je echt steun nodig? Wat dacht je van een coach?

Een bewustzijnscoach steunt je om dat sluimerend gevoel boven water te krijgen. Om te weten wat je echt wilt. Om je innerlijke passie te vinden. Om je ware zelf te zijn. Een coach helpt je innerlijke rust te vinden door groei en bewustwording. Van hieruit maak je bewuste keuzes die je leven mooier en zinvoller maken.

Meer informatie? Ik kan je volgende boeken aanbevelen:

  • je kunt je leven helen~Louise Hay
  • de dag waarop mijn ziel in opstand kwam~William Gijsen

Of je kan ook bij mij terecht voor coaching.

Praktijk Arcenciel

Praktijk Arcenciel

Holistische praktijk voor body, mind en spirit.

Je kan bij mij terecht voor:

Bewustzijnscoaching

Chakra healing

Energetische therapie

Reiki

praktijkarcenciel@gmail.com

of stuur een bericht naar 0473/ 84 71 03

jouw coach Natalie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: