Even voorstellen..

Hallo! Mijn naam is Natalie. Zoals vele anderen heb ik me altijd al een buitenbeentje gevoeld. Ik was het rare stille meisje dat niet echt in de groep paste en daarom altijd maar een beetje op zichzelf zat. Het meisje dat nergens echt bij hoorde. In een maatschappij die gericht is op groepen en labels wilde ik me altijd liever in mijn eentje terugtrekken, weg van de drukte en de mensenmassa. Pas als volwassene begreep ik dat ik introvert was in een extroverte wereld. En dat is oké.

Waarom wou ik liever alleen zijn? Dat is de andere zijde van het verhaal. Een verhaal dat ik pas begreep toen ik een boek las over hoogsensitieve personen. Ik had nog nooit van hoogsensitiviteit gehoord tot een collega op het werk het me gewoon in mijn gezicht gooide: jij bent net als ik hoogsensitief! Wat? Dus begon ik informatie te verzamelen over hsp’ers zoals we ons blijkbaar noemen.

Daarom dus deze blog. Het is mijn zoektocht naar mezelf en mijn plaats in de wereld. En als ik daarbij gelijkgestemde zielen vind en iemand kan helpen is dat mooi meegenomen. De wereld een mooiere plaats maken, is dat niet iets wat we allemaal willen?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: